Dark Light
-8%

5439 – PLINSKI SHPORET FERRE F9L50G2 LUXORY


Плински Шпорет FERRE F9L50G2 LUXORY
Горилници:5
Релна на Плин
3 Функции за релната
7 Команди
Електронско палење на решоата
1 Тепсиа / 1 Решетка
Голема релна:74цм
Боја: Иноксна боја

23,990.00ден 25,990.00ден