Dark Light
,

515 – FRIZHIDER FAVORIT F265


Димензии В/Ш/Д: 144/54/60 cm
Енергетска класа: А+
Гас: Р600
Боја: бела
Изменлива врата
Регулирачки ногарки
Полица за мраз
Фиоки за брзо замрзнување
Потрошувачка на ел. енергија: 238 kWh / год
Ниво на бучност: 41 dB
Волумен: бруто 210 L / нето 182 L

15,290.00ден