Dark Light

511 – VGR FRIZHIDER FAVORIT UCF350 KOMBI


Димензии В/Ш/Д: 177cm/54cm/54,5cm
Бруто/нето волумен: 276/264 L
Ладилник/замрзнувач нето волумен: 189/75 L
Енергетска класа: А
Гас: Р600
Целосно вградлив
Одмрзнувачки систем: автоматски
Изменлива врата
Дел за млечни производи со транспарентен капак
Држач за јајца
Прилагодувачки транспарентни полици на врата
Прилагодувачки стаклени полици
Транспарентни фиоки за замрзнување
Комора за замрзнување

21,590.00ден