Dark Light

510 – VGR SHPORET FAVORIT 4J LUX


Независен шпорет
Независна рерна:
Димензии: Ш/Д/В 595x595x550 mm
Pop in pop out склопки на рерната
Енергетска класа: A
Волумен на рерна: 69 L
8 позиции на контролна склопка на рерна
Светло во рерната
Длабока тепсија и решетка
Плитка тепсија
Решетка за скара или други садови
5 нивоа за поставување на решетка или тепсија
Турбо вентилатор
Грејачи: горен 1200 W и долен 1100 W
Грил грејач – 1000W
Боја: инокс со црно стакло

Независна стаклокерамичка плоча 22-J Lux:
Димензии Ш/Д/В: 590x520x56mm
Комбинирана стакло керамичка плоча со 2 стакло керамички Зони и 2 плински зони за готвење
Големина на електричните плочи за готвење: 1x180mm (1800W),1x145mm (1200W)
Контрола:од десна страна на плочата, 4 контролни копчиња
Заклучување на плочата

22,990.00ден