Dark Light

27581 – GREE CHARMO ARTIC PRO -25 GWH24ATEXF


 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
 Eфикасност во режим на ладење SEER: 7.1  A++
 Eфикасност во режим на греење SCOP: 4.1  A+(Средна зона)
 GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
 Работен режим: од -25°С до +50°С
 EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач на тацна и компресор.
 Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.

69,999.00ден

Модел GWH12ATCXB-K6DNA4A
Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198~264
Капацитет ладење W 3510(900~4300)
 греење W 3810(900~4700)
Потрошувачка ладење W 962(120~1500)
 греење W 953(180~1800)
Работна температура ладење °C -15~50
 греење °C -25~30
SEER/SCOP(W)/SCOP(A)/SCOP(C) 7.1/ 5.2/4.1/3.1
Енергетска класа A++/ A+++/A+/B
Внатрешна Единица GWH12ATCXB-K6DNA4A/I
Проток на воздух m3/h 650/580/530/440/380/330/310
Ниво на звучен притисок dB (A) 43/39/37/34/31/28/25
Димензии (ДxВxШ) mm 835×275×200
Тежина (нето) kg 9
Надворешна Единица GWH12ATCXB-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/0.55
Ниво на звучен притисок dB (A) 52
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 15
Димензии (ДxВxШ) mm 732×555×330
Нето тежина kg 25.5