Dark Light
-12%
,

26528 – GREE CHARMO ARTIC PRO GWH18ATDXD


SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER: 7.3 A++
Eфикасност во режим на греење SCOP: 4.2 A+(Средна зона)
GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -25°С до +50°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач на тацна и компресор.
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.

43,999.00ден 49,999.00ден

Капацитет Btu 18000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 5300(1000~6400)
 греење W 5600(1200~6800)
Потрошувачка ладење W 1501(100~2300)
 греење W 1393(200~2350)
Работна температура ладење °C -15~50
 греење °C -25~30
SEER/SCOP(W)/SCOP(A)/SCOP(C) 7.3/ 5.7(W)/4.2(A)/3.4(C)
Енергетска класа A++/ A+++(W)/A+(A)/A(C)
Внатрешна Единица GWH18ATDXD-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 1000/960/870/810/720/640/600
Ниво на звучен притисок dB (A) 47/45/43/41/35/30/28
Димензии (ДxВxШ) mm 943×333×246
Тежина (нето) kg 13
Надворешна Единица GWH18ATDXD-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/0.85
Ниво на звучен притисок dB (A) 56
Конекција бакар mm 06-Dec
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 802×555×350
Нето тежина kg 31.5