Dark Light
,

26223 – GREE CHARMO ARTIC PRO GWH12ATTCXB


SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
Eфикасност во режим на ладење SEER: 7.1 A++
Eфикасност во режим на греење SCOP: 4.1 A+(Средна зона)
GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
Работен режим: од -25°С до +50°С
EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач на тацна и компресор.
Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.

29,999.00ден

Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220~240 / 50
Волтажа Min/Max. V 198~264
Капацитет ладење W 3510(900~4300)
греење W 3810(900~4700)
Потрошувачка ладење W 962(120~1500)
греење W 953(180~1800)
Работна температура ладење °C -15~50
греење °C -25~30
SEER/SCOP(W)/SCOP(A)/SCOP(C) 7.1/ 5.2(W)/4.1(A)/3.1(C)
Енергетска класа A++/ A+++(W)/A+(A)/B(C)
Внатрешна Единица GWH12ATCXB-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 650/580/530/440/380/330/310
Ниво на звучен притисок dB (A) 43/39/37/34/31/28/25
Димензии (ДxВxШ) mm 835×275×200
Тежина (нето) kg 9
Надворешна Единица GWH12ATCXB-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Модел FTz-AN108ACBD
Фреон/полнење -/kg R32/0.55
Ниво на звучен притисок dB (A) 52
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 15
Димензии (ДxВxШ) mm 732×555×330
Нето тежина kg 25.5