Dark Light

25727 – VGR MASHINA SADOVI BOSCH SMV25EX00E


Капацитет : 13 комплета
Програми/Функции:
Бр.програми 5 : Интензивно 70 °C, Нормален 65 °C, Eco 50 °C, Тивок 50 °C, Стакло 40 °C
Број на температури : 4
Број на посебни функции : 1

Управување/Дисплеј:

InfoLight: црвеното светло на подот покажува дали машината за миење садови е вклучена
Можност за одложен старт : 3, 6 или 9 часа
LED дисплеј за повторно полнење на сол
LED дисплеј за повторно полнење на сjaj
Потрошувачка на енергија на 100 перења во еко програмата: 104 kWh

32,990.00ден