Dark Light

25726 – VGR PLOCA BOSCH PKN651FP1E


Карактеристики

1 е во двоен круг
1 е овална
Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетник за секоја плоча за готвење
17 нивоа на моќност

Dimenzii
60 x 60 cm

25,990.00ден