Dark Light

25488 – PERALLNA SAMSUNG WW90T4540AE1LE


WW90T4540AE1LE

33,499.00ден

SAMSUNG WW90T4540AE1LE
 Машина за перење алишта
 Бела боја
 Crystal Gloss врата
 Add Wash
 9кг запремнина на барабанот
 1400 вртежи/мин
 КЕРАМИЧКИ ГРЕАЧ
 ЛЦД Дисплеј
 DIGITAL INVERTER мотор со 20 години гаранција
 14 програми на перење
 Steam Wash технологија на пареа za 99.9% елиминација на сите вируси и бактерии
 Smart Check дијагностика
 Last memory
 Дијамантски Барабан на кој не се закачуваат алиштата при перење
 Тајмер
 Child lock
 StayClean фиока
 Потрошувачка на вода годишно:9400L
 Потрошувачка на енергија годишно:196kWh
 Ниво на бучава:53/74dB
 А+++ енергетска класа
 ВхШхД 850x600x550 mm

 

Хигиенско чистење

Хигиенска пареа

Дава на алиштата длабинска, хигиенска чистота со пареа. Циклусот на Хигиенска пареа го подобрува квалитетот на чистењето на твоето перење без претходни третмани. Ослободува пареа од дното на барабанот, така што секое парче е темелно натопено. Ја отстранува закоравената нечистотија и 99,9 % од бактериите* и алергените**.

* Според Извештајот oд тестирање на текот на Хигиенската пареа од страна на Intertek. Отстранува 99,9 % од одредени бактерии, вклучително и Стафилококус ауреус и Ешерихија коли. Индивидуалните резултати може да се разликуваат.** Според Извештајот oд тестирање на текот на Хигиенската пареа од страна на Британското здружение за алергии (BAF). Отстранува алергени предизвикани од прашински грини.

Хигиенски чисто

Drum Clean

Нека внатрешноста на машината за перење биде хигиенски чиста. Со Drum Clean се отстранува 99,9 % од бактериите кои предизвикуваат непријатна миризба* во барабанот. Не ти треба груб или скап детергент, бидејќи користи комбинација на натопување, пулсирање и брзо центрифугирање. И автоматски те известува кога е потребно да се исчисти**.

* Отстранува 99,9 % од бактериите во машината за перење. Засновано врз тестирања од страна на Intertek врз Drum Clean циклусот.** Дава известување по секој 40-ти циклус.

Хигиенски чисто

Траен перформанс

Дигитална инвертер технологија

Дигиталната инвертер технологија користи силни магнети за потивки* и помоќни перформанси, но троши помалку енергија од универзалниот мотор. Со елиминирање на употребата на четки, обезбедува исклучителна издржливост** – поддржана со 10-годишна гаранција.

Траен перформанс

* Вообичаената вредност на намалување е 5 dBA и 3 dBA за циклуси на перење и центрифугирање. Податоците се засновани врз ознаката ERP, F500 8 kg 1400 rpm WF80F5E5P4W за моторот Digital Inverter; и Vistula 8 kg, 1400 rpm WF1804WPC за универзален мотор.** Базирано врз интерни тестирања на WA6000T со моторот Digital Inverter и WA6700J со мотор кој не е инвертер при нормален циклус на перење (15 ± 2°C, полнење од 3 kg).

Ги чисти остатоците

Фиока StayClean

Не троши залудно детергент и избегни го здодевното чистење на фиоката за детергент. Фиоката StayClean овозможува да се испере поголем дел од детергентот со помош на специјално дизајнираниот систем за вода. Па така, има помалку непријатен остаток од сапун, а садот останува почист и похигиенски.

Ги чисти остатоците