Dark Light

25202 – BOJLER FAVORIT 50L TE50B20


6,199.00ден

КАПАЦИТЕТ 50 L
ТИП НА КОНТРОЛА МЕХАНИЧКИ НА ДОЛНИОТ ДЕЛ ОД БОЈЛЕРОТ
ДИМЕНЗИИ  
ТЕЖИНА  
МОЌНОСТ 220-240V; 50 HZ
ТЕРМОСТАТ 0-85 C°
ТЕРМОЗАШТИТА ПРОТИВ ПРЕГРЕВАЊЕ 100 C°
ТЕРМОМЕТАР
ГРЕЈНА МОЌНОСТ 1980 W
КЛАСА (EU) C
РАБОТЕН ПРИТИСОК 6 BAR
Category: