Dark Light

24960 – KLIMA VIVAX ACP12CH35AERI+ WHITE


36,990.00ден

  • VIVAX COOL R+ DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред ACP-12CH35AERI+.
  • Енергетска класа за греење: A++,
  • Енергетска класа за ладење:A+++,
  • Капацитет на ладење [kW]: 3,52, SEER коефициент: 8,5,
  • Капацитет на греење [kW]: 3,81, SCOP коефициент: 4,6, Јачина нa звук при нормално работење [dB]: 54, Еколошки плин: R32, Влезна потрошувачка моќност за ладење [W]: 977, Работи на температура од: -25°C≤T≤50°C,
  • Влезна потрошувачка моќност за греење [W]: 977,
  • Проток на воздух [m3/h]: 584, останати карактерситики: timer,
  • Turbo mode, soft start, sleep mode, самодијагностика на грешки, auto mode, auto restart, заштитен вентил на надворешната единица,