Dark Light

24640 – MASHINA SADOVI FAVORIT E60A24 BLDC INX INVERTER


ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/60/60
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ 15 СЕТА САДОВИ
ТРЕТА ПОЛИЦА
ГОЛЕМ ЛЕД ДИСПЛЕЈ
ИНВЕРТЕР МОТОР
ПРОГРАМИ  8
БРЗ ПРОГРАМ 30 МИН. НА 40°C

23,399.00ден