Dark Light

23936 – VGR MASHINA SADOVI FAVORIT BI45I1E


18,099.00ден

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ: 10
СЕТА САДОВИ: 6
ПРОГРАМИ: 4
ТЕМПЕРАТУРИ ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: А++
ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВА
ЦЕЛОСНО ВГРАДНА
КОПЧЕ ЗА ОДЛОЖУВАЊЕ НА ВРЕМЕТО ЗА МИЕЊЕ (3, 6 И 9 ЧАСА)
ПОЛА ПОЛНЕЊЕ
ИНДИКАТОР ЗА СОЛ
ИНДИКАТОР ЗА СРЕДСТВО ЗА ПЛАКНЕЊЕ
ДИМЕНЗИИ: В/Ш/Д 81,5CM/44,80CM/54,8CM