Dark Light

23538 – BLENDER VOX TM9000


Моќност – 500 W
Капацитет на садот – 1,5 л
Потенциометар
Број на брзини – Можност за повеќестепено прилагодување на уредот
Стаклен сад – Сад за блендирање на тврдо овошје, зеленчук и мраз
Гумирани ногарки – Без лизгање
Лесно складирање – За секоја кујна, компактен и лесен
Систем за заштита – Блендерот ќе работи само доколку сите делови се соодветно поставени, не постои опасност од повреда
Едноставно чистење – Сите делови се перат во машина за перење садови

2,899.00ден