Dark Light

23521 – PERALLNA FAVORIT L9101


ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д    84,5/59,7/60,5 CM

МАКСИМУМ ВРТЕЖИ ВО МИНУТА (RPM)  1000

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ    9kg

ИНОКСЕН БАРАБАН  59 L

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА   A+++

ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА    215 KWH/ANNUM

ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА  12100 L/ANNUM

НИВО НА БУЧАВА ПРИ ПЕРЕЊЕ  58 DB

НИВО НА БУЧАВА ПРИ ЦЕНТРИФУГИРАЊЕ   78DB

БРЗА ПРОГРАМА  15 МИНУТИ НА 30 °C

18,499.00ден