Dark Light

23419 – FRIZHIDER FAVORIT F2451


ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д    144/54/60 CM

ВОЛУМЕН  210 L / НЕТО 182 L

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A+

ГАС  P600

ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛ. ЕНЕРГИЈА    238 KWH / ГОД

НИВО НА БУЧНОСТ    41 DB

15,990.00ден