Dark Light

23464 – MASHINA SADOVI FAVORIT E60A22 X


ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/59,8/59,8
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ 13 СЕТА САДОВИ
ПРОГРАМИ 7
ТРЕТА ПОЛИЦА
ЛЕД ДИСПЛЕЈ
БРЗ ПРОГРАМ 30 МИН. НА 40 °C
КОПЧЕ ЗА ПОЛОВИЧНО (1/2) ПОЛНЕЊЕ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A ++
КЛАСА НА СУШЕЊЕ A
БУЧАВОСТ ПРИ РАБОТА 57 DB
ОДЛОЖЕН СТАРТ 1, 2, 3…..24 ЧАСА
ЕДЕН ЦИКЛУС  4,5 Л ДО 9 Л ВОДА СООДВЕТНО НА ПРОГРАМАТА
ТРАЕЊЕ НА ПРОГРАМА (ECO ПРОГРАМА) 171 МИН
ЕНЕРГЕТСКА ПОТРОШУВАЧКА (ECO ПРОГРАМА) 0,91 KWH
ЕНЕРГЕТСКА ПОТРОШУВАЧКА (ГОДИШНО) 270 KWH
ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВА
ЗАШТИТА НА ГРЕАЧОТ
БОЈА БЕЛА/ИНОКС
СКРИЕН ГРЕАЧ
МЕТАЛЕН ФИЛТЕР
ON/OFF КОПЧЕ
START/PAUSE КОПЧЕ
ИНДИКАТОР ЗА КРАЈ НА ПРОГРАМАТА
ИНДИКАТОРИ ЗА ФУНКЦИЈАТА МИЕЊЕ/СУШЕЊЕ
ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СОЛ
ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СЈАЈ
ДЕТСКА ЗАШТИТА
ПОСЕБНА ОПЦИЈА ЗА МИЕЊЕ СО ТАБЛЕТИ
ОПЦИИ ЗА ЕКСТРА ХИГИЕНА; ЕКСТРА ПЛАВЕЊЕ; ЕКСТРА СУШЕЊЕ

21,299.00ден