Dark Light

23462 – PERALLNA FAVORIT W8122


17,899.00ден

ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 84,50 /59,50 /55,00 CM
ВРТЕЖИ ВО МИНУТА (RPM) 1200
КАПАЦИТЕТ 8 KG
ИНОКСЕН БАРАБАН 51 Л.
ПРОГРАМИ 15
ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОГРАМАТОР
КОПЧЕ ЗА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРА
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A+++
EКО СИСТЕМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА
ЗАШТИТА ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ
ЗАШТИТА ПРОТИВ ПЕНA
СИСТЕМ ЗА АВТОМАТСКИ БАЛАНС
СИСТЕМ ЗА ДЕТЕКТИРАЊЕ ГРЕШКА
ДЕТСКО ЗАКЛУЧУВАЊЕ
ОТСТРАНУВАЧКИ ГОРЕН КАПАК
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА 194 KWH/ANNUM
ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА (Л/ГОД.) 10224 L/ANNUM
БУЧАВОСТ ПРИ ПЕРЕЊЕ 58 DB
БУЧАВОСТ ПРИ ЦЕНТРИФУГИРАЊЕ 77 DB
БРЗА ПРОГРАМА 15 МИНУТИ НА 30 °C
РЕГУЛАЦИЈА НА ВРТЕЖИ  √
СЕНЗОР ЗА ПОЛОВИЧНО ПОЛНЕЊЕ
ALERGY SAFE ПРОГРАМ
КОПЧЕ ЗА ПРЕДПЕРЕЊЕ
КОПЧЕ ЗА БРЗО ПЕРЕЊЕ
КОПЧЕ ЗА ОДЛОЖЕН СТАРТ