Dark Light

23461 – PERALLNA FAVORIT W7122


17,299.00ден

ДИМЕНЗИИ: В/Ш/Д 84,5/59,5/54,0 CM
МАКСИМУМ ВРТЕЖИ ВО МИНУТА (RPM) 1200
КАПАЦИТЕТ 7 KG
ИНОКСЕН БАРАБАН 45 Л.
ПРОГРАМИ 15
ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОГРАМАТОР
КОПЧЕ ЗА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A+++
ЕКО СИСТЕМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА
ЗАШТИТА ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ
ЗАШТИТА ПРОТИВ ПЕНА
СИСТЕМ ЗА АВТОМАТСКИ БАЛАНС
СИСТЕМ ЗА ДЕТЕКТИРАЊЕ ГРЕШКА
ДЕТСКО ЗАКЛУЧУВАЊЕ
ОТСТРАНУВАЊЕ ГОРЕН КАПАК
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА 172 KWH/ANNUM
ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА (Л/ГОД.) 10337 L/ANNUM
НИВО НА БУЧАВА ПРИ ПЕРЕЊЕ 58 DB
НИВО НА БУЧАВА ПРИ ЦЕНТРИФУГИРАЊЕ 78 DB
БРЗА ПРОГРАМА 15 МИНУТИ НА 30 °C
КОПЧЕ ЗА РЕГУЛАЦИЈА НА ВРТЕЖИ
СЕНЗОР ЗА ПОЛОВИЧНО ПОЛНЕЊЕ
ALERGY SAFE ПРОГРАМ
КОПЧЕ ЗА ПРЕДПЕРЕЊЕ
КОПЧЕ ЗА ОДЛОЖЕН СТАРТ
КОПЧЕ ЗА РЕГУЛАЦИЈА НА ТЕМПЕРАТУРА