Dark Light

23445 – SHPORET VIVAX FC22602WH KOMBINIRAN


Плоча за готвење: комбинирана (2 плински + 2 електрични)

Материјал на горната плоча: Бел емајл

Материјал на плочата за управување: Бел метал

Материја на бочните страни: Бел метал

Поклопец: Метал

Максимална температура на печката: 250

Број на начини за печење: 3

Останата опрема: хромирана решетка, плитка тава, светло

Тип на печката: статичка

Тип на шпорет: самостоечки

Гаранција: 36 месеци

10,990.00ден