Dark Light

23444 – SHPORET VIVAX FC04602WH


10,490.00ден

Плоча за готвење: 4 плотни
Материјал на горната плоча: Бел метал
Материјал на плочата за управување: Бел метал
Поклопец: Метал
Максимална температура на печката: 250
Број на начини за печење: 3
Останата опрема: хромирана решетка, плитка тава, светло
Тип на печката: статичка
Тип на шпорет: самостоечки
Гаранција: 36 месеци
Category: