Dark Light

22737 – TOSTER VOX SM133


Моќност – 1200 W
Капацитет – 2 сендвичи
Автоматска контрола на температурата, изолирани топлотни држачи, светлосни сигнали, простор за чување на каблите
Гаранција – 25 месеци

2,099.00ден