Dark Light

22720 – APARAT ZA KAFE VIVAX CM700TG


АПАРАТ ЗА ФИЛТЕР КАФЕ

ТЕРМО ШОЉА СО КАПАЧЕ

КАПАЦИТЕТ ОД 0,42 ЛИТРИ

ТЕМПЕРАТУРАТА НА КАФЕТО НА 70 СТЕПЕНИ, ДО ЕДЕН ЧАС

ТАЈМЕР ВО ЧАС И МИНУТA

LED СИН ЕКРАН

МОЌНОСТ 700W,

КАПАЦИТЕТ 0,45 ЛИТРИ

ТЕРМО ЧАША

ТАЈМЕР 24 СААТИ,

АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ

ЗАШТИТА ОД ПРЕГРЕВАЊЕ.

1,890.00ден