Dark Light

22687 – BD AKU.NOZHCI OGRADA 18V GTC18452PC-QW


Влезна моќност   18 v

Должина на ножот   45 cm

Ширина помеѓу забите   18 mm

Движења на ножот   1300 min

Кочница на ножот   1 sec

Тежина  2.75 kg

Должина   1020 mm

Висина  260 mm

10,199.00ден