Dark Light

22683 – BD KOSILKA ZA TREVA 1400W BEMW461BH-QS


Влезна моќност  1400 w

Ширина на сечење   34 cm

Капацитет на садот за трева    40l

Број на подесиви висини на сечење    4

Висина на сечење   20-70 mm

Тежина   14.4 kg

 

11,199.00ден