Dark Light

22682 – BD KOSILKA ZA TREVA 1200W BEMW451-QS


Влезна моќност  1200  w

Ширина на сечење  32   cm

Капацитет на садот за трева    36l

Број на подесиви висини на сечење   3

Висина на сечењe   20-60 mm

Тежина   9.35kg

 

7,199.00ден