Dark Light

22674 – ELECTRICEN TROTINET M10


Карактеристики на производот:

 • Мотор: 350 W-Mx Power 540 W
 • Предна електрична кочница и странична диск кочница
 • Батерија – 36V, 7.5Ah
 • Време на полнење на батеријата до 3-5 часа
 • Конструкција: Алуминиумска
 • Големина на тркала: 8.5”
 • Светла: предно и странично
 • Максимална брзина 25 km/h
 • Домет со полна батерија – 20 – 35 km
 • Максимална носивост: до 100 kg
 • LCD екран: покажува брзина на движење, статус на батеријата, ниво на моќност, вкупна километража и Trip
 • Smart апликација  za Android i iOS
 • 2 копчиња: вкучено/исклучено
 • Димензии на тротинет:  1130 x 550 x 1140 mm
 • Тежина на производот: 14 kg
 • Гаранција 1 година

25,999.00ден