Dark Light

22302 – SECKO VOX MC355


Моќност: 300 W Капацитет на садот: 1 л
Број на брзини: 1
Број на ножеви: 2
Сите делови се перат во машина за садови
Овозможува сецкање на тврдо овошје и зеленчук

1,599.00ден