22238 – PRAVOSMUKALKA ZENEGER ZN29


Моќност: 1700 W
Сад за прав со капацитет 2l
Ергомомска рачка
Филтер кој се мие
Складирање во исправена положба
Кука за складирање на кабел

1,990.00ден