22225 – PRESA ZA KOSA PHILIPS BHS67500


ПРЕСА ЗА КОСА

МАКСИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА НА ЗАГРЕВАЊЕ 230 ° C

ГРЕЈАЧ СО ОДЛИЧНИ РАБОТНИ ПЕРФОРМАНСИ

ВРЕМЕ НА ЗАГРЕВАЊЕ 30 С

АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ ПО 30 МИНУТИ

КЕРАМИЧКИ СЛОЈ НА ПЛОЧИТЕ

ТЕХНОЛОГИЈА ЗА НЕГА НА КОСАТА СО ЈОНИЗАЦИЈА

ГОЛЕМИНА НА ПЛОЧИТЕ 25 Х 105 ММ

ФЛЕКСИБИЛЕН КАБЕЛДОЛЖИНА НА КАБЕЛОТ 1,8 М

ЈАМКА ЗА ЗАКАЧУВАЊЕНАПОН 110 – 240 V

4,799.00ден