Dark Light

22224 – PRESA ZA KOSA PHILIPS BHS67400


ПРЕСА ЗА КОСА

МАКСИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА 220 ° C

ВРЕМЕ НА ЗАГРЕВАЊЕ 30 С

ГРЕЈАЧ СО ОДЛИЧНИ РАБОТНИ ПЕРФОРМАНСИ

ДИМЕНЗИИ НА ПЛОЧИТЕ 25 Х 105 ММ

КЕРАМИЧКИ СЛОЈ

ТЕХНОЛОГИЈА ЗА НЕГА НА КОСА СО ЈОНИЗИРАЊЕ

АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ ПО ЕДЕН ЧАС

ЈАМКА ЗА ЗАКАЧУВАЊЕ

ФЛЕКСИБИЛЕН КАБЕЛДОЛЖИНА НА КАБЕЛОТ 1,8 М

НАПОН 110 – 240 V

3,799.00ден