Dark Light

22222 – PRESA ZA KOSA PHILIPS BHS37600


ПРЕСА ЗА КОСА

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

МАКСИМУМ ТЕМПЕРАТУРА 160-230 ° C

КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА СО РОТИРАЧКО КОПЧЕНАПОН 110 – 240 V

ДИМЕНЗИИ НА ПЛОЧИТЕ 28 Х 100 ММ

ВРЕМЕ НА ЗАГРЕВАЊЕ 30 СДОЛЖИНА НА КАБЕЛОТ 1,8 М

МАТЕРИЈАЛ НА ПЛОЧИТЕ КЕРАМИКА СО КЕРАТИН

РЕМЕН ЗА СКЛАДИРАЊЕФЛЕКСИБИЛЕН КАБЕЛ

ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ПЛОЧИТЕ

ИНДИКАТОР ЗА ПОДГОТВЕНОСТ

2,899.00ден