1388 – MASHINA SADOVI FAVORIT MS3000 INOX 45CM


MS 3000 inox

Гаранција: 5 Години

– димензии: В/Ш/Д 85/45/60
– максимален капацитет: 10 сета садови
– 6 програми
– брз програм 30 min. на 40 C
– енергетска класа: А++
– класа на сушење: A
– потрошувачка на вода за (стандарден циклус):11 L
– траење на програма (стандарден циклус): 198 мин
– енергетска потрошувачка (стандарден циклус): 0,73 KWh
– заштита од поплава
– прилагодувачка корпа
– боја: инокс
– On/Off копче
– рачка на вратата
– start/pause копче
– копче на вртење за селектирање на програмите
– индикатор за текот на работата на програмата
– индикатор за недостиг на сол
– индикатор за недостиг на средство за плакнење

13,799.00ден