Dark Light

22060 – PERALLNA GORENJE WEI94CS


Капацитет за перење: 9 kg

Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm

Енергетска класа: A+++

Инвертер мотор (PowerDrive)

STEAMTECH – МОДЕЛ СО ГЕНЕРАТОР НА ПАРЕА

27,990.00ден