Dark Light

22059 – PERALLNA GORENJE WEI723


Капацитет за перење: 7 kg

Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm

Енергетска класа: A+++

Инвертер мотор (PowerDrive)

22,390.00ден