Dark Light

21936 – BLENDER GORENJE B1000GE


Моќност на моторот (max): 1.000 W

AC мотор за сигурно работење

Број на вртежи (макс. – мин.): 18.000 obr/min

Ефикасно четиристрано сечило

On/off копче и копче за регулирање на вртежите

Број на брзини за лесно ракување: 2

Пулсно работење за пократки циклуси на мешање

Волумен на садот: 1,5 l

Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање

Гумени ногарки за стабилност

Стаклен сад за мешање кој дозволува целосна контрола врз процесот

Сигурносен прекинувач за совршена безбедност

Боја: Инокс

Должина на приклучен кабел: 0,9 m

Димензии (ШxВxД): 24 × 40,8 × 19,2 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 37 × 26 × 20,9 cm

Нето тежина на апаратот: 4 kg

Бруто тежина на апаратот: 5 kg

Приклучна моќ: 1.000 W

Код: 733361

EAN Код: 3838782178740

4,990.00ден