Dark Light

21777 – PRAVOSMUKALKA VOX MONSOON 2408


Моќност: 2400 W
Регулатор на моќност
Капацитет на кеса: 3.5 л
Заштита во случај на затнување
HEPA филтер
Петстепено ниво на филтрација
Гаранција – 25 месеци

6,290.00ден