Dark Light

21712 – PRAVOSMUKALKA VOX SL3814


Моќност: 1800 W
Регулатор на моќност
Капацитет на кеса: 2 л
Едноставно празнење и чистење на садот за прашина
Заштита во случај на затнување
HEPA филтер
Петстепено ниво на филтрација
Гаранција – 25 месеци

2,999.00ден