Dark Light

21529 – PRAVOSMUKALKA FBY111


Моќност: 2000w
Капацитет: 4л
Должина на кабел: 5м.
Напон: 220~240 V 50-60 Hz
Мулти циклонски систем за филтрација
Ниско ниво на бучава
Надворешен Хера филтер
Контрола на брзина
Метална телескопска цевка

4,799.00ден