Dark Light

21528 – PRAVOSMUKALKA FBY123


Моќност:600w
Капацитет: 1,2л
Должина на кабел: 5м.
Напон: 220~240 V 50-60 Hz
Ниско ниво на бучава
Хера филтер
Контрола на брзина
Метална телескопска цевка

3,399.00ден