Dark Light

21527 – PRAVOSMUKALKA FBY157


Моќност:1800w
Капацитет: 1,5л
Должина на кабел: 5м.
Напон: 220~240 V 50-60 Hz
Ниско ниво на бучава
Хера филтер
Контрола на брзина
Метална телескопска цевка

 

2,999.00ден