21519 – VELOSIPED 12 RIDER BS1202 …8821 WHITE-PINK


12” Велосипед
Железен рам
Премиум волан
2x V-Brake кочници
Меко Седиште
Помошни Тркала
Алумински Бандаши
Наменет за возраст 2-5год.

3,399.00ден