Dark Light

21467 – MIKRO VOX M33B


Микробранова печка
Моќност – 700 W
Капацитет на рерна – 20 л.
Механичка контрола
Отварање на врата – лево
5 степени на моќ, внатрешност од не’рѓосувачки челик, функции за брзо одмрзнување на храна
3Д дистрибуција на бранови
Фреквенција на работа – 2450 MHz
Гаранција – 25 месеци

3,699.00ден