Dark Light
,

21465 – PRAVOSMUKALKA VOX SL213


Моќност: 25 W
Едноставно празнење и чистење на садот за прашина
Батерии за полнење кои се безбедни за животната средина
Начин на работа на вшумукавње: Сува и влажна правосмукалка
Тивко работење
Гаранција – 25 месеци

1,399.00ден