Dark Light

21462 – PRAVOSMUKALKA VOX SL4514


Моќност: 2200 W
Регулатор на моќност
Капацитет на кеса: 3.5 л
Едноставно празнење и чистење на садот за прашина
Заштита во случај на затнување
HEPA филтер
Петстепено ниво на филтрација
Гаранција – 25 месеци

3,690.00ден