Dark Light

21461 – PRAVOSMUKALKA VOX SL121


Моќност: 1400 W
Регулатор на моќност
Капацитет на кеса: 1.5 л
Заштита во случај на затнување
Петстепено ниво на филтрација
Тивка при работа
Универзална голема четка + 2 додатоци
Гаранција – 25 месеци

2,399.00ден