Dark Light

21449 – MIKSER VOX MX3001


Моќност – 250 W
Механизам што овозможува едноставно и лесно отстранување на сечилата
5 брзини + Турбо
Две маталки за јајца и шлаг, две мешалки за тесто
Гаранција – 25 месеци

1,099.00ден