21448 – APARAT ZA VAFLI VOX WF258


Уред за вафли
Моќност – 700 W
Изолирана топлотна дршка,
нелеплива плоча,
автоматска контрола на температурата
Термостат
Максимална температура – 220 степени
Гаранција – 25 месеци

1,499.00ден