Dark Light

21445 – TOSTER VOX SM2096M


Моќност – 700 W
Капацитет – 2 сендвичи
Димензии на плочата – 28.5 x 15 см
Нелеплива плоча за скара –
Овие плочи овозможуваат исклучително лесно чистење
Автоматска контрола на температурата,
изолирани топлотни држачи, светлосни сигнали,
простор за чување на каблите
Гаранција – 25 месеци

2,099.00ден